ukraina-vyprobovuie-bezpilotnyky-odrazu-v-boiu-kamyshyn

Україна випробовує безпілотники одразу в бою - Камишин

 • 21597 переглядiв

 Журнал TIME написав матеріал про виробництво української зброї та її вплив на хід війни. Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишин розповів, що Україна випробовує безпілотники одразу в бою, оскільки немає часу перевіряти їх на полігоні, передає УНН.  

Деталі

Як пише TIME, цієї зими, після тривалого глухого кута на лінії фронту, війна в Україні вступила в нову фазу зі своїм особливим ритмом. Останніми днями це стало очевидним завдяки драматичним ударам безпілотників углиб території Росії.   

За даними журналу, запускаються ці апарати зазвичай глибокої ночі на секретних базах в Україні. Вони настільки ретельно охороняються, що, окрім солдатів, які ними керують, лише кільком цивільним інженерам зазвичай дозволяється спостерігати за запуском, роблячи ретельні записи й виміри того, як працює зброя, як її використовують війська, а також будь-які невдачі, що можуть трапитися по дорозі.  

У нас немає часу перевіряти ці речі на полігоні. Ми випробовуємо їх у бою. Тому ми повинні бути там, вносячи корективи і поліпшення по ходу справи

- розповів Камишин TIME. 

TIME пише, що такі експерименти, що проводяться під контролем Камишина і його міністерства, ймовірно, визначать наступний етап цієї війни. За словами Камишина, майже всі нещодавні удари по об'єктах у Росії було завдано не з іноземних запасів, а з українських заводів і підпільних майстерень.  

Доповнення  

Камишин раніше повідомляв, що безпілотник українського виробництва пролетів 1250 кілометрів до Санкт-Петербурга. 

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна випробовує безпілотники одразу в бою - Камишин

     • 21597 переглядiв

    МАГАТЕ провело ротації місій на чотирьох українських АЕС

     • 22367 переглядiв