ukraina-pratsiuie-z-oboma-shtabamy-kandydativ-u-prezydenty-ssha-yermak

Україна працює з обома штабами кандидатів у президенти США - Єрмак

 • 14668 переглядiв

Андрій Єрмак заявив, що Україна працює з обома штабами кандидатів у президенти США. Мета - показати, що перемога України є частиною національного інтересу США та інших партнерів.

Україна працює з обома кандидатами в президенти США, щоб усі в Америці, і особливо обидва кандидати, мали щоденну інформацію щодо того, що відбувається, що потрібно Україні, і чому сьогодні перемога України є частиною національного інтересу. Про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час форуму "Україна 2024. Незалежність", передає кореспондент УНН.

Ми працюємо з обома штабами кандидатів у президенти США. Але, на відміну від того, як це, на жаль, було в минулі роки, ми не втручаємося. Наше головне завдання, щоб усі в Америці, і особливо обидва кандидати, мали щоденну інформацію щодо того, що відбувається, що потрібно Україні, і чому сьогодні перемога України, чому сьогодні незалежна, самостійна Україна в міжнародно визнаних кордонах є частиною національного інтересу, зокрема й Сполучених Штатів та інших наших партнерів. Це просто робота, і її треба робити

- сказав Єрмак.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський назвав майбутні вибори в США викликом для Києва. Зеленський підкреслив важливість діалогу з командами кандидатів та обговорення можливого майбутнього співпраці.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі