ukraina-pereishla-do-vedennia-oborony-syrskyi

Україна перейшла до ведення оборони - Сирський

 • 23528 переглядiв

Головнокомандувач Збройних сил України заявив, що ситуація на фронті складна, російські війська наступають по всій лінії фронту, і Україна перейшла до оборони, продовжуючи завдавати ворогу максимальних втрат.

росіяни наступають фактично по всій лінії фронту, ситуація на фронті складна. Україна перейшла до ведення оборони, заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський в інтерв’ю німецькому ZDF, передає УНН.

Ситуацію на даний можна оцінити як складну. Тобто противник зараз наступає фактично на всій лінії фронту, а ми перейшли від наступальних дій до ведення оборонної операції. І мета нашої оборонної операції – це виснажити сили противника, нанести йому максимальних втрат, використовуючи наші укріплення, наші переваги в технічному плані, в плані використання безпілотної авіації, засобів електронної боротьби, утриманні підготовлених рубежів оборони 

- сказав Сирський.

Він зазначив, що особливо зараз напружені бої йдуть на Куп’янському напрямку, де противник поставив за мету за будь-яку ціну захопити Куп’янськ.

Нагадаємо

80% українців вірять у перемогу у війні - про це свідчать соціологічні дослідження, оприлюднені напередодні Мюнхенської конференції з безпеки, яка розпочнеться 16 лютого.

Популярні

Новини по темі

Україна перейшла до ведення оборони - Сирський

 • 23528 переглядiв

У рф сталась масштабна пожежа в курортній Анапі: що відомо

 • 21780 переглядiв