uhorshchyna-blokuie-viiskovu-dopomohu-yes-ukraini-cherez-zanepokoiennia-ne-poviazani-z-oboronoiu

Боррель про блокування Угорщиною оборонних питань в ЄС: у них є занепокоєння не пов'язані з оборонним питанням

 • 20685 переглядiв

Угорщина блокує оборонні ініціативи ЄС, пов'язані з Україною, через проблеми, не пов'язані з обороною, такі як проблеми з угорськими фірмами в Україні та ставлення до угорської меншини в Україні, незважаючи на важливість збалансованого підходу між захистом національних інтересів та наслідками блокування рішень.

Проблеми, через які Угорщина блокує оборонні ініціативи ЄС стосовно України, насправді не пов’язані з обороною. Верховний представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель натякає Угорщині на невідповідність між її діями та їх наслідками, підкреслюючи важливість зваженого підходу, пише УНН.

У них є занепокоєння, які не пов'язані саме з оборонним питанням: як вирішуються проблеми угорських фірм в Україні, а також, як Україна дає раду з угорською машиною в себе

- каже Боррель За його словами, вони роблять усе можливе, щоб вирішити ці проблеми, але вони не мають нічого спільного саме з обороною. 

 "Це питання захисту своїх національних інтересів. Всі захищають свої національні інтерест. Вони мають на це право, але має бути певна пропорційність між способом у який ви захищаєте свої національні інтереси, і наслідками рішення, яке ви блокуєте" - додав він.

Нагадаємо

Угорщина знову блокує військову допомогу ЄС Україні, у той час як інші міністри вимагають від Будапешта зняти вето з питань, пов'язаних з Україною.

Популярні

Новини по темі

У Києві маршрутка на смерть збила людину

 • 27799 переглядiв

У Львові народилась дівчинка-богатирка: скільки важить

 • 123332 переглядiв

На Дніпропетровщині та Запоріжжі знищили два "шахеди"

 • 21120 переглядiв