udar-po-rynku-v-donetsku-u-zsu-zrobyly-zaiavu

Удар по ринку в Донецьку: у ЗСУ зробили заяву

 • 101025 переглядiв

Збройні сили України заперечують свою причетність до обстрілу ринку в Донецьку, звинувачуючи в цьому російські війська. За даними місцевої окупаційної влади, в результаті обстрілу загинуло 27 осіб і 25 отримали поранення.

У Збройних силах України прокоментували заяви росіян щодо обстрілу ринку в тимчасово окупованому Донецьку — кажуть, що українські військові непричетні до удару. Про це йдеться у повідомленні обʼєднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що сили, які перебувають у підпорядкуванні ОСУВ "Таврія", "у цьому випадку бойової роботи засобами ураження не вели".

росіяни розповсюджують інформацію про удар по ринку в Донецьку. Відповідально заявляємо, що сили, які знаходяться в підпорядкуванні ОСУВ "Таврія", в цьому випадку бойової роботи засобами ураження не вели

йдеться у повідомленні.

У Силах оборони додали, що Донецьк — це Україна і росії доведеться відповідати за відібрані життя українців.

Доповнення

Окупаційна влада Донецька заявила, що зранку 21 січня в місті удару зазнав ринок у мікрорайоні Текстильник, унаслідок чого загинули 27 людей, а ще 25 — зазнали поранень. В обстрілі окупанти звинуватили українських військових.

Радник законного міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, коментуючи обстріл Донецька, зазначив, що росіяни продовжували вести вогонь із житлових кварталів, прикриваючись цивільними.

"Прильоти" в Донецьку: місцеві жителі сумніваються, що місто атакували українські бпла21.01.24, 15:30

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Удар по ринку в Донецьку: у ЗСУ зробили заяву

     • 101025 переглядiв

    Monobank знову під атакою хакерів і зазнає DDoS-атаки

     • 92262 переглядiв

    У передмісті Берліна впав астероїд

     • 33279 переглядiв

    Удар по ринку в Донецьку: кількість загиблих зросла до 27

     • 109540 переглядiв