ukenru
u-zakhoplenomu-mariupoli-okupanti-bezuspishno-namagayutsya-vidnoviti-elektriku-ta-gaz-andryuschenko

У Маріуполі окупанти безуспішно намагаються відновити електрику та газ - радник мера

 • 124158 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. У тимчасово зайнятому окупантами Маріуполі Донецької області російські загарбники намагалися відновити електро- та газопостачання в одному з районів, проте безуспішно. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко в Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Завдяки ефективним партизанам Маріуполя, російським електрикам в Кальміуському районі спалено новий трансформатор. Причина - електророботи в дощ з підключення. Район знов без електрики. Попередній трансформатор було спалено партизанами-електриками в червні місяці», - заявив він.

Деталі

За його інформацією, на вихідних окупанти підключили 350 Вт у звичайних будинках замість 220 Вт. Через це була пошкоджена побутова техніка місцевих жителів.

Андрющенко зазначив, що в Приморському районі відбувся показовий запуск газопостачання. Проте через годину після запуску газ пропав разом з водою та електрикою.

Також посадовець додав, що в місті триває хаотичне знесення будівель: «Все більше людей змушені або жити на вулиці, або вламуватись в пусті квартири».

Доповнення 

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко показав, як живуть люди у напівзруйнованому будинку на вулиці Котляревського, 6.

Українські Національні Новини

Війна