u-zakarpatskiy-oblasti-vidnovlyuyut-regulyarni-ta-neregulyarni-perevezennya-pasazhiriv

У Закарпатській області відновлюють регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів

 • 11956 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. У Закарпатській області відновлюють регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом з 6 квітня. Про це йдеться на сайті Запорізької ОДА, пише УНН.

Деталі

5 квітня відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС у Закарпатській області. Комісія вирішила з 6 квітня дозволити здійснення на території області регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом.

Зокрема, це перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, у міському, приміському, міжміському та внутрішньообласному сполученні, в кількості не більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

Цитата

“Ми маємо втримати та покращити результати, яких досягли за період перебування регіону у „червоній“ зоні. Це можливо зробити тільки завдяки свідомій дисципліні всіх людей. А дисципліна не буває без контролю, тому потрібно докласти максимум зусиль, аби розірвати ланцюг зараження COVID-19 та знизити навантаження на медичну систему”, — сказав Анатолій Полосков, голова облдержадміністрації.

Доповнення

За інформацією МОЗ, найвищий показник COVID-госпіталізацій у Хмельницькій (128,1, більше, ніж напередодні), Житомирській (115,5, менше, ніж напередодні) областях та у Києві (114,4, більше, ніж напередодні). 

Додамо, перевищення показника рівня госпіталізації в 60 на 100 тис. населення, за визначенням уряду, свідчить про погіршення епідситуації у регіоні і є одним із критеріїв для встановлення "помаранчевого" або "червоного" рівня епіднебезпеки щодо поширення COVID-19 у регіоні.

Поділ на зони за рівнем епідемічної небезпеки щодо поширення COVID-19 станом на 3 квітня, зважаючи на показники, виглядає так:

“жовта” — один регіон: Херсонська область.

“помаранчева” — 13 регіонів: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівенська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька та Черкаська області.

“червона” — 11 регіонів: місто Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька та Чернігівська області.

Нагадаємо

Раніше регіональна комісія ТЕБ та НС вирішила продовжити до 5 квітня 2021 року обмеження щодо здійснення на території Закарпатської області регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним та залізничним транспортом.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 106839 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 103083 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 100864 переглядiв

    Новини по темі

    Проросійські сили дискредитують посольство України в Латвії

     • 26687 переглядiв

    Футбол: лідер Першої ліги здобув восьму перемогу поспіль

     • 15336 переглядiв

    Рахунки Світлани Тіхановської в Білорусі заблоковані

     • 14237 переглядiв

    Україна і Туреччина розширили авіасполучення між країнами

     • 11013 переглядiв

    На Буковині за добу зафіксували 361 випадок коронавірусу

     • 10811 переглядiв