u-whatsapp-ziavytsia-nova-funktsiia

У WhatsApp з'явиться нова функція

 • 25085 переглядiв

WhatsApp запроваджує нову функцію, яка забороняє користувачам робити скріншоти фотографій профілю, щоб захистити приватні дані користувачів.

У WhatsApp з'явиться функція, що захищає користувачів месенджера від розповсюдження фотографій з їхнього профілю. Розробники готуються заборонити робити скриншоти аватарок, пише портал WABetaInfo, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що ще п'ять років тому з месенджера було видалено функцію, яка дозволяє користувачам зберігати фотографії профілю інших користувачів. Відмова від цієї функції була виправдана захистом конфіденційних даних користувачів без відома користувачів. Тепер у бета-версії WhatsApp для Android під номером 2.24.4.25 було виявлено функцію, яка блокує скриншоти фотографій профілю.

Під час спроби зробити знімок екрана з фотографією профіля з'являється повідомлення, в якому говориться, що це неможливо. Таке обмеження часто зустрічається у банківських додатках або в месенджері Telegram, якщо було встановлено відповідну опцію відправником знімка.

йдеться у повідомленні

Проте зловмисники можуть відобразити фотографію за допомогою іншого смартфона, сфотографувавши екран пристрою, на якому відкрито WhatsApp.

Поки що функція доступна лише деяким тестувальникам бета-версії WhatsApp на Android. Коли нововведення запрацює у стабільних версіях месенджера та на інших платформах, не повідомляється.

У Франції міністрам заборонили користуватися WhatsApp, Telegram і Signal30.11.23, 07:00

Лілія Подоляк

Технології

Популярні

Новини по темі

У WhatsApp з'явиться нова функція

 • 25085 переглядiв