u-velikiy-britaniyi-tisyachi-lyudey-viyshli-na-aktsiyi-protestu-u-pidtrimku-palestini

У Великій Британії тисячі людей вийшли на акції протесту у підтримку Палестини

 • 715289 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Тисячі пропалестинських протестувальників вийшли на вулиці по всій Великобританії, зокрема в Лондоні та Манчестері. Про це пише ВВС, передає УНН.

Деталі 

У Лондоні понад 1000 поліцейських були залучені під час маршу протестувальників від BBC New Broadcasting House до Downing Street.

Поліція повідомила, що було заарештовано сім осіб, у тому числі одного за вчинення злочину та двох за порушення громадського порядку.

У Лондоні під час демонстрації кампанії солідарності з Палестиною під час маршу до Даунінг-стріт люди розмахували прапорами Палестини та плакатами підтримки.

Зазначається, що станом на 19:40 у суботу територія навколо Трафальгарської площі вільна, а основний натовп учасників маршу розійшовся.

Раніше поліція заявляла, що були невеликі осередки заворушень, включаючи факели, пляшки та феєрверки, які кидали в поліцію.

Нагадаємо

У кількох містах США таких, як Нью-Йорк, Атланта, Чикаго, Флорида та Вашингтон, відбулися мітинги на підтримку Ізраїлю та Палестини. Під час деяких з них виникли конфлікти.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Запоріжжі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 4105823 переглядiв

    Актор Майкл Кейн у віці 90 років пішов на пенсію

     • 861725 переглядiв