u-turechchini-zaklali-drugiy-korabel-tipu-ada-dlya-vms-ukrayini

У Туреччині заклали другий корабель типу "ADA" для ВМС України

 • 7885565 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. У Туреччині відбулась церемонія закладки другого корабля типу "ADA" для потреб Військово-Морських Сил Збройних Сил України, інформує УНН з посиланням на сторінку ВМС ЗСУ в Facebook.

Цитата

"В Туреччині за участі начальника штабу Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірала Андрія Тарасова у складі делегації Міністерства оборони України на чолі із заступником міністра оборони України Володимиром Гавриловим відбулась церемонія закладки другого корабля класу "корвет" для потреб Військово-Морських Сил Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що урочистості з нагоди закладки кіля корабля проходили на одному з суднобудівних підприємств у місті Стамбул. Згідно з домовленостями, це вже другий корвет, який Туреччина будує для ВМС України. У міністерстві поінформували, що роботи здійснюються відповідно графіків та укладених договорів.

Нагадаємо

Міністерство оборони України та Baykar Makina, виробник безпілотників "Байрактар" (Bayraktar), уклали договір про будівництво в Україні сервісного центру з ремонту безпілотників.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    У Туреччині заклали другий корабель типу "ADA" для ВМС України

     • 7885565 переглядiв

    НБУ змінив вимоги до кас банків та пунктів обміну валют

     • 1120150 переглядiв

    У москві заочно заарештували українського бізнесмена

     • 1026300 переглядiв