ukenru
u-tsgz-poyasnili-korist-vid-regulyarnogo-spozhivannya-prostoyi-vodi

У ЦГЗ пояснили користь від регулярного споживання простої води

 • 13513 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Центр громадського здоров’я України пояснив, що вживання простої води підтримує нормальну температуру тіла, покращує метаболізм та допомагає не переїдати. Про це йдеться на їхній сторінці у Facebook, передає УНН.

"Як тобі ідея - прямо зараз встати й піти випити склянку простої води? А після цього одразу не полінуйся і набери ще одну склянку, візьми її з собою в кімнату й постав на видному місці. Готові побитися об заклад, що упродовж години цієї води вже не буде. А щоб підтримувати водний баланс, повторюємо так щодня: ставимо воду на видному місці та спостерігаємо, як випиваємо її, навіть коли нам здається, що ми не хочемо пити. Адже це ми лише так думаємо, а організм потребує інакше. Чому ж насправді так треба пити воду: вода підтримує нормальну температуру тіла, вона змащує наші суглоби - забезпечує наш рух, навіть захищає спинний мозок та інші чутливі тканини організму, а ще покращує метаболізм та насичує організм енергією. Вода також допомагає нам не переїдати", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що коли людині захочеться щось перекусити, спочатку потрібно випити склянку води. Через 10-15 хвилин потрібно оцінити, чи справді ще хочеться їсти.

Також у ЦГЗ запропонували долучитися до "марафону здорових звичок" і робити разом щодня маленькі кроки для свого здоров'я.

Нагадаємо, у боротьбі з коронавірусом українці довірились імбиру, лимону та часнику.

Українські Національні Новини

Суспільство