u-ternopilskii-oblasti-spivmeshkanets-zhinky-byv-yii-ditei-malolitni-khloptsi-opynylysia-v-likarni-z-chyselnymy-travmamy

У Тернопільській області, співмешканець жінки бив її дітей: малолітні хлопці опинилися в лікарні з чисельними травмами

 • 27456 переглядiв

Співмешканець жінки бив двох її малолітніх синів, віком 2 і 4 роки. Діти отримали тілесні ушкодження середньої важкості. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Житель Тернопільського району займався "вихованням" дітей у період виїзду за кордон їх матері, - двоє малолітніх дітей, 2020 та 2023 років народження, залишалися ще три місяці тому. За даними поліції, старшому хлопчику фігурант зламав стегно. Про це передає УНН, із посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Контекст

Як повідомляє відомство, до Тернопільського районного управління поліції, надійшло повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги про те, що в обласну лікарню госпіталізовано двоє малолітніх дітей, 2020 та 2023 років народження. Вказується, що в обох хлопчиків медики лікарі діагностували чисельні множинні гематоми. Відомо, що у старшого хлопця діагностовано перелом стегнової кістки.

Поліція підозрює, що до побиття малолітніх дітей причетний житель Тернопільського району, 2000 року народження. Мати дітей - жителька Закарпатської області залишила їх на співжителя, а сама майже три місяці тому поїхала за кордон.

Офіційно оголошено, що відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу. Встановлюються обставини, проводиться перевірка.

Наразі відомо, що зловмисник жорстоке ставлення до дітей заперечує.

Малолітні на даний час госпіталізовані.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що чотирьох студентів звинуватили у хуліганстві за жорстоке побиття першокурсників у львівському гуртожитку, яке було знято на відео.

15-річний німецько-турецький школяр з Гельзенкірхена був головним підозрюваним у завданні ножових поранень двом українським баскетболістам, один з яких загинув, на залізничному вокзалі в Оберхаузені, Німеччина, згідно з відеодоказами та повідомленнями.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві заступника мера Нікополя - голова ОДА12.02.24, 11:25

Популярні

Новини по темі

Вибухи пролунали в Херсоні - ЗМІ

 • 23752 переглядiв

ДСНС попереджає про небезпеку лавин на Закарпатті

 • 20586 переглядiв