u-sumakh-stvorili-misku-viyskovu-administratsiyu-khto-stav-ochilnikom

У Сумах створили міську військову адміністрацію: хто став очільником

 • 125244 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. У Сумах утворили міську військову адміністрацію. Начальником призначили чинного заступника голови Сумської ОВА Олексія Дрозденка. Відповідні президентські указ та розпорядження опубліковані на сайті Глави держави, пише УНН.

Цитата

"На виконання Закону України "Про правовий режим воєнного стану" постановляю: утворити Сумську міську військову адміністрацію Сумського району Сумської області", - ідеться у тексті указу Президента №720.

"Призначити Дрозденка Олексія Олександровича начальником Сумської міської військової адміністрації Сумського району Сумської області", - йдеться у тексті президентського розпорядження №184.

Довідково

Олексій Дрозденко навчався в Сумському державному університеті, де здобув науковий ступінь кандидата фізико-математичних наук. У цьому ж університеті працював деканом факультету електроніки та інформаційних технологій. З 30 червня 2023 року він відповідав за питання цифрового розвитку в обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо

На початку жовтня СБУ затримала на хабарі мера Сум Олександра Лисенка. Він та директор департаменту інфраструктури міста, як вказали правоохоронці, вимагали з підприємців 2 млн 130 тисяч гривень за безперешкодне ведення бізнесу у Сумах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мера Сум на два місяці відсторонили від посади

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині сьогодні знищили дві ракети Х-59

     • 100855 переглядiв