u-slovachchyni-potiah-zitknuvsia-z-avtobusom-5-zahyblykh-i-5-poranenykh

У Словаччині потяг зіткнувся з автобусом: 5 загиблих і 5 поранених

 • 27933 переглядiв

У Словаччині потяг зіткнувся з автобусом на залізничному переїзді, в результаті чого 5 людей загинули і ще 5 отримали поранення.

Потяг Будапешт-Прага зіткнувся із автобусом на залізничному переїзді. П'ятеро людей загинули, ще п'ятеро постраждали. Причини аварії розслідуються. Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола, передає УНН.

Деталі

У словацькому місті Нове Замки потяг зіткнувся з автобусом, внаслідок чого сталася пожежа. Інцидент стався 27 червня на залізничному переїзді на Дворській дорозі близько 18:00.

За офіційною інформацією, під час зіткнення потяга з автобусом загинули щонайменше 5 людей, ще 5 – постраждали. Кілька постраждалих перебувають у важкому стані, серед них водій автобуса та водій поїзда. Ніхто з пасажирів поїзда не постраждав.

Відомо, що аварія сталася на головній міжнародній трасі, якою курсують експреси за маршрутом Будапешт-Братислава-Прага. Потяг, що потрапив у ДТП, був EuroCity (EC) 279, який прямував за маршрутом Прага – Будапешт і зіткнувся з автобусом компанії Arriva.

Серед пасажирів потяга були українці. Причини аварії наразі невідомі, їх розслідування триває.

У Бангладеш вантажний потяг зіткнувся з пасажирським: є щонайменше 15 загиблих23.10.23, 14:54 • [views_119745]

Популярні

Новини по темі

Вибух за Миколаєвом: деталі повідомляє ОВА

 • 47886 переглядiв

У Миколаєві пролунали вибухи - мер

 • 28848 переглядiв