ukenru
u-rosiyi-zalishilosya-raket-na-tri-pyat-masovanikh-udariv-po-ukrayini-gur

У росії залишилося ракет на три-п'ять масованих ударів по Україні – ГУР

 • 548072 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Запасів ракет у російської армії вистачить на три-п'ять масованих ударів по Україні. Про це в інтерв'ю The New York Times повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передає УНН.

Цитата

“За нашими розрахунками, вони мають ракети ще на три-п'ять хвиль ударів. Це якщо в одній хвилі буде від 80 до 90 ракет”, – сказав Скібіцький.

Деталі

Газета пише, що прогноз Скібіцького збігається із заявами інших українських військових, міністерства оборони Великої Британії, Пентагону та військових аналітиків.

Представник ГУР додав, що з після початку повномасштабної війни в Україні російські заводи змогли виготовити 240 високоточних крилатих ракет Х-101 і близько 120 крилатих ракет морського базування "Калібр", що становить близько 40 нових ракет на місяць.

The New York Times із посиланням на звіт британської організації Conflict Armament Research з відстеження постачання зброї повідомляє, що, незважаючи на санкції, росія продовжувала виробляти нові високоточні ракети до жовтня.

Нагадаємо

За даними NBC News, росія надає "безпрецедентний рівень" військової та технічної підтримки Ірану в обмін на постачання зброї для війни в Україні.

Українські Національні Новини

Війна