u-rf-povidomyly-pro-pozhezhu-u-raioni-riazanskoi-dres-u-rf-shcho-vidomo

У рф повідомили про пожежу у районі рязанської ДРЕС: що відомо

 • 10741 переглядiв

У рф повідомили про пожежу у районі рязанської ДРЕС.

У мережі повідомили про пожежу у районі рязанської ДРЕС у росії, місцеве видання з посиланням на джерело пише, що "порушення технологічного процесу спричинило появу пари в районі рязанської ГРЕС", а пожежі на підприємстві нібито не було, як і вибухів, пише УНН.

Деталі

У районі рязанської ГРЕС помітили дим, про що зокрема повідомив Telegram-канал "Типова Рязань". Загоряння помітили у вівторок, 27 серпня. За словами очевидців, спочатку вони чули "хлопок".

"Порушення технологічного процесу спричинило появу пари в районі рязанської ГРЕС", - пише місцеве видання RZN.info з посиланням на джерело в силових структурах.

"За його словами, пожежі на підприємстві не було. Після ремонту один із енергоблоків не запустився, тому повалила пара", - вказує видання.

"Жодних вибухів не було, постраждалих і пошкоджень немає. Підприємство працює у штатному режимі", - заявило джерело.

При цьому російський телеграм-канал "Baza" також виступив із запереченням інформації про пожежу на ДРЕС у рязанській області рф, вказуючи, що "за даними "Бази", це фейк", але називаючи зовсім іншу причину інциденту, теж з посиланням на джерело: "За словами джерел, опубліковане в мережі відео було знято вчора, коли поряд із ДРЕС горіла суха трава. Дим зняли на тлі станції".

"Наші кореспонденти повідомляють іншу від офіційної версію", - зазначив при цьому радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram. 

У росії після атаки БПЛА на новочеркаську ДРЕС пошкоджено один із її енергоблоків - росЗМІ 25.03.24, 09:17

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 4 млн старих ламп обміняли на LED через "Дію"

     • 15141 переглядiв