u-rf-pidirvali-avtomobil-zakhara-prilyepina-roszmi-pishut-vin-zhiviy

У рф підірвали автомобіль захара прилєпіна: росЗМІ пишуть, він живий

 • 2217242 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Автомобіль російського письменника захара прилєпіна, який внесений до списку осіб, які загрожують національній безпеці України, підірвався на трасі в Нижньогородській області у рф, повідомляють російські держЗМІ з посиланням на екстрені служби, передає УНН.

Деталі

Як повідомляється, водій унаслідок вибуху загинув. Також повідомляється, що прилєпін "тяжко поранений", йому надають медичну допомогу. прилєпін нібито повертався до москви з тимчасово окупованої території Донецької і Луганської областей.

За деякими даними, вибуховий пристрій спрацював під дном машини, за іншими - вибуховий пристрій могли прикріпити під капот автомобіля в той момент, коли прилєпін перебував у кафе. За словами джерел росЗМІ, вибух був досить сильний. На місці вибуху утворилася вирва. Внаслідок вибуху прилєпін отримав поранення ніг.

"захар прилєпін живий, але перебуває у тяжкому стані. Письменника госпіталізували до найближчої лікарні. За його життя зараз борються лікарі. За даними 112, він був притомний після вибуху", - пише російський телеграм-канал 112.

Нагадаємо

2 квітня у санкт-петербурзі у кафе Street Food Bar №1, яке належало засновнику пвк "вагнер" євгенію пригожину, стався вибух під час "творчого вечора" "воєнкора" владлена татарського.

У результаті татарський загинув, ще 33 особи отримали поранення. Слідство стверджує, що бомбу було закладено у статуетку, яку подарувала "воєнкору" одна з відвідувачок. Наступного дня ск рф прозвітував про затримання підозрюваної Дар'ї Трепової.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Чарльз ІІІ і Камілла прибули до Букінгемського палацу

     • 383950 переглядiв

    По російському "Кинджалу" відпрацював Patriot - Ігнат

     • 2344448 переглядiв