u-perekhodi-mizh-stantsiiamy-metro-u-tsentri-kyieva-vyvodiat-v-remont-eskalator

У переході між станціями метро у центрі Києва виводять в ремонт ескалатор

 • 12432 переглядiв

З 11 вересня до 22 жовтня триватиме капітальний ремонт ескалатора №4 у переході між станціями метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик". Це перший капремонт цього ескалатора з 2014 року.

З 11 вересня в переході між станціями столичного метро "Майдан Незалежності" - "Хрещатик" розпочнуть почерговий капремонт ескалаторів, повідомили у КМДА у вівторок, пише УНН.

Деталі

"11 вересня в переході між станціями "Майдан Незалежності" – "Хрещатик" розпочнеться почерговий капітальний ремонт ескалаторів", - повідомляє КМДА з посиланням на дані КП "Київський метрополітен".

Плановий ремонт, як вказано, розпочнеться на ескалаторі № 4, що працює на підйом, та триватиме орієнтовно до 22 жовтня. Востаннє цей ескалатор, як повідомляється, капітально ремонтували у 2014 році.

Довідково

За підсумками 2023 року, за даними метро, загальні перевезення пасажирів у столичній підземці сягнули більше ніж 232 мільйона. У 2022 році – 162 мільйона. Традиційно найбільше поїздок здійснюють пасажири "червоної" лінії. За нею "синя" лінія, а найменш завантаженою лишається "зелена" лінія.

Юлія Шрамко

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні озимий ріпак сіють уже у 18 областях

     • 13831 переглядiв

    Україна пройде цю зиму з газом власного видобутку - Шмигаль

     • 11792 переглядiв

    Суд ЄС залишив у силі рекордний штраф Google на суму 2,4 млрд євро

     • 8262 переглядiв