ukenru
u-nato-pogodilisya-zbilshiti-viyskovu-pidtrimku-ukrayini

У НАТО погодилися збільшити військову підтримку Україні

 • 128785 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Лідери країн-членів НАТО погодили збільшення допомоги Україні, включаючи обладнання для захисту від біологічних, хімічних, радіологічних та ядерних загроз. Про це заявив на брифінгу в четвер генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг за підсумками позачергового саміту лідерів Альянсу, пише УНН.

Цитата

"Союзники постачають Україні значні військові засоби, в тому числі протитанкові і протиповітряні системи і безпілотники, які довели свою високу ефективність, а також істотну фінансову та гуманітарну допомогу. Сьогодні ми домовилися зробити більше, включаючи допомогу в галузі кібербезпеки і обладнанні, щоб допомогти Україні захиститися від біологічних, хімічних, радіологічних і ядерних загроз", - сказав Столтенберг.

Деталі

За його словами, така допомога також включає в себе обладнання для виявлення, захисту і медичні приналежності, а також навчання дезактивації та управління кризовими ситуаціями.

Раніше

Як писав УНН, Президент України Володимир Зеленський під час свого звернення до лідерів країн НАТО на саміті заявив, що Україні необхідна військова допомога без обмежень.

Українські Національні Новини

Політика