u-mzs-rozkrytykuvaly-tsynichnu-reklamu-hruzynskoi-partii-yaka-vykorystala-dlia-baneriv-foto-zruinovanykh-mist-ukrainy

У МЗС розкритикували цинічну рекламу грузинської партії, яка використала для банерів фото зруйнованих міст України

 • 15371 переглядiв

Київ вважає неприпустимим використання в політичній рекламі зображення знищених росією українських міст. Про це йдеться в заяві МЗС України, передає УНН.

Деталі

Міністерство закордонних справ України засуджує та вважає неприпустимим використання в політичній рекламі зображень жахливих наслідків безжальної війни Росії проти України, страждань та крові тисяч невинних людей, руйнувань церковних святинь та культурного надбання людства

- йдеться в заяві російського міністерства. 

У відомстві підкреслили, що грунському народу не варто не боятися нової війни, допоки Україна чинить опір російській агресії.

В міністерстві також запевнили, що Україна послідовно, неухильно та рішуче продовжуватиме поважати суверенітет і територіальну цілісність Грузії в межах її міжнародно визнаних кордонів. 

Закликаємо Уряд Грузії, партію влади "Грузинська мрія" та всі зацікавлені сторони утримуватись від використання теми агресивної війни проти України та її громадян у внутрішньополітичній боротьбі в Грузії 

- заявили в МЗС України. 

Наостанок в українському Міністерстві закордонних справ висловили сподівання, що парламентські вибори в Грузії пройдуть у мирний та демократичний спосіб, а грузинський народ продовжить стратегічний курс на приєднання до ЄС та НАТО.

Нагадаємо

Керівна партія Грузії "Грузинська мрія" у рамках передвиборчої агітації використала фото зруйнованих українських міст. Кадрам руйнувань протиставили грузинські міста, фонтани і нові автобуси. 

Популярні

Новини по темі

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 13635 переглядiв