ukenru
u-melitopoli-sposterigayut-chergove-peresuvannya-viyskovoyi-tekhniki-voroga-z-mariupolya-fedorov

У Мелітополі спостерігають чергове пересування військової техніки ворога з Маріуполя - Федоров

 • 450136 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Ворог пересуває до Мелітополя Запорізької області свою військову техніку з тимчасово окупованого Маріуполя, АР Крим. Також російські окупанти накопичують додаткові ресурси та сили на Запорізькому напрямку, повідомив в ефірі національного телемарафону міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

За словами міського голови, на сьогодні ворог масово намагається накопичити свої війська на території тимчасово окупованої Запорізької області. Зокрема, поінформував Федоров, поблизу Бердянська окупанти облаштували між двома селищами один з найбільших полігонів, де наразі тренується батальйон "Керч", який згодом поїде на Запорізьку лінію фронту.

Крім цього, місцеві жителі повідомляють про пересування військової техніки до Мелітополя.

Цитата

"Наші жителі бачать чергове пересування військової техніки як з Маріуполя, потім до Бердянська, а потім до Мелітополя, так і з тимчасово окупованого Криму. Тож сьогодні ми точно не можемо сказати, що ворог збирається бігти, навпаки - він привозить нове гарматне м'ясо. Також ми бачимо тенденцію, що в так званих фронтових містах Токмак, Молочанськ ворог також накопичує додаткові сили та ресурси і намагається оборонятися", - зазначив Федоров.

Нагадаємо

4 вересня у районі Веселого під Мелітополем у Запорізькій області пролунали потужні вибухи.

Українські Національні Новини

Суспільство