u-los-andzhelesi-khotili-znesti-budinok-merilin-monro

У Лос-Анджелесі хотіли знести будинок Мерилін Монро

 • 534327 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. У Лос-Анджелесі, США, планувалось знесення будинку, де Мерилін Монро провела свої останні місяці життя. Але його було призупинено міською радою того, як було подано звернення, спрямоване на визнання будинку пам’яткою історії та культури. Про це пише CNN, передає УНН.

Деталі 

Член ради Трейсі Парк , район якого включає Брентвуд, де розташований колишній будинок легендарної актриси, сказав, що будинок було продано в липні, а нові власники нещодавно подали запит на його знесення.

«На жаль, Департамент будівництва та безпеки видав дозвіл на знесення до того, як ми з моєю командою змогли повністю втрутитися та вирішити цю проблему», — сказав Пак на прес-конференції в п’ятницю.

Коли в середу з’явилася інформація про загрозу знесення, офіс ради було завалено закликами врятувати легендарний дім, яке колись належало іконі поп-культури.

У п'ятницю міська рада Лос-Анджелеса одноголосно схвалила надзвичайну пропозицію Парка почати процес визначення будинку історичною будівлею.

За його словами, знесення призупинено, доки Управління історичних ресурсів міста не проведе дослідження та аналіз будинку.

Довідково

Будинок в Брентвуді, побудований в 1929 році, на даний момент оцінюється приблизно в 8 мільйонів доларів, згідно з документами власності. Зазначається, що Монро жила там лише кілька місяців до своєї смерті в 1962 році у віці 36 років. Вона померла вдома від передозування барбітуратами.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Лос-Анджелесі хотіли знести будинок Мерилін Монро

     • 534327 переглядiв

    У Києві внаслідок пожежі в квартирі загинула жінка

     • 1020423 переглядiв

    Землетрус у Марокко: кількість загиблих зросла до 1305

     • 322380 переглядiв

    Окупанти обстріляли прикордоння Сумщини 26 разів

     • 275744 переглядiв