u-kyievi-stalas-pozhezha-u-kotelni-na-vynohradari-odyn-cholovik-poranenyi

У Києві сталась пожежа у котельні на Виноградарі: один чоловік поранений

 • 44311 переглядiв

Сьогодні вранці котельні в Подільському районі Києва, сталася пожежа, в результаті якої одну людину було госпіталізовано з опіками.

Сьогодні вранці у Подільському районі Києва сталась пожежа на території котельні. Про це повідомляє столичне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що о 8:21 до оперативно-координаційного центру Головного управління надійшло повідомлення про пожежу на вул. Івана Виговського, що у Подільському районі столиці.

Рятувальники встановили, що загоряння виникло в котельні, прибудованій до одноповерхової будівлі. О 9:05 пожежу локалізовано на площі 15 кв. м та о 9:14 – ліквідовано. До прибуття рятувальників фахівці медичної допомоги госпіталізували чоловіка з опіками обличчя та верхньої кінцівки ІІ ступеня, 10% тіла

- резюмували в ДСНС.

У відомстві розповіли, що на місці події працювало 13 вогнеборців та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Рятувальники додають, що причину займання повинні встановити правоохоронні органи. 

Нагадаємо

Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомила, що у Київській області відкрилися класи для навчання школярів заходам безпеки та правилам поведінки в екстремальних ситуаціях

На Київщині сталась пожежа у садочку: що відомо 09.02.24, 14:47

Популярні

Новини по темі

У росії заарештовано громадянку США за збір коштів на ЗСУ

 • 31069 переглядiв