u-kryvomu-rozi-voroh-vluchyv-po-hoteliu-ruinuvannia-z-pershoho-po-tretii-poverkh

У Кривому Розі ворог влучив по готелю: руйнування з першого по третій поверх

 • 56770 переглядiв

Внаслідок обстрілу у Кривому Розі пошкоджено багатоповерхівки, навчальні заклади, автівки, аптеку та магазини. Будівля готелю зруйнована з 1 по 3 поверхи, повідомив голова Дніпропетровської ОВА.

У Кривому Розі у Дніпропетровській області внаслідок удару російських військ пошкоджено готель, багатоповерхівки, навчальні заклади, повідомили у середу голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак і голова МВС Ігор Клименко, пише УНН.

Деталі

"Окрім багатоповерхівок, у Кривому Розі пошкоджені чотири навчальні заклади, стільки ж автівок. Понівечені аптека і магазини. Такі дані на зараз. Будівля готелю зруйнована з 1 по 3 поверхи. Терор цивільних не припиняється", - написав голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram.

"У Кривому Розі окупанти влучили по готелю. Постраждали щонайменше 5 людей, серед них 10-річна дитина. Будівля готелю частково зруйнована, пошкоджені і житлові будинки поруч", - повідомив голова МВС Ігор Клименко у Telegram.

"Удар по щільній житловій забудові - прицільний удар по людям. Цілеспрямоване вбивство цивільних. За це обовʼязково буде покарання", - наголосив Клименко.

У Кривому Розі 5 осіб постраждали від ракетного удару, серед них дитина04.09.24, 07:48

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Курс валют на 4 вересня: НБУ знову знизив курс гривні

     • 45387 переглядiв

    Серед загиблих від удару рф у Львові троє дітей

     • 70829 переглядiв

    Нічна атака рф на Львів забрала життя вже 7 людей - мер

     • 80540 переглядiв

    Удар по Львову: зафіксовано два влучання - ОВА

     • 54363 переглядiв