u-krasnodarskomu-krai-rostovskii-ta-voronezkii-oblastiakh-rf-prolunaly-vybukhy

У краснодарському краї, ростовській та воронезькій областях рф пролунали вибухи

 • 14415 переглядiв

У єйську краснодарського краю вибухи пролунали неподалік військового містечка. Також вибухи чули у цимлянську, волгодонську та самарському ростовської області. Про це повідомляють російські телеграм-канали, пише УНН.

Деталі

росЗМІ пишуть, що про вибухи біля військового містечка повідомили мешканці єйська. Видання нагадало, що там також знаходиться аеродром ВМФ рф, де базується 859-й Центр бойового застосування та переучування льотного складу морської авіації ВМФ рф та 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ.

Як повідомляє канал, російські військові паблики пишуть про атаку у напрямку енергетичних та військових об'єктів у Волгоградській, Тамбовській, Орловській, Липецькій, Тульській та Саратовській областях, а також Кубані та Ставропіллі. В атаці, за їхніми даними, беруть участь від 70 до 150 безпілотників.

Також губернатор краснодарського краю заявив, що в селі шабельське щербинівського району нібито придушений силами РЕБ безпілотник при падінні врізався в дерево і вибухнув - від вибухової хвилі у будинку, що стоїть поблизу, вибило вікна і двері, уламками пошкодило автомобіль. Постраждалих внаслідок пригоди, за словами губернатора, немає.

Губернатор ростовської області повідомив, що в Азовському районі силами ППО нібито знищено 4 БПЛА.

Також невідомі дрони атакували Воронезьку область. Губернатор регіону повідомив про кількох збитих безпілотників. Місцеві жителі повідомили, що чули не менше 10 вибухів.

В Пакистані розбився гелікоптер, на борту якого були російські пілоти28.09.24, 15:30

Популярні

Новини по темі

На Волині загинула дитина після падіння в зерносховище

 • 15375 переглядiв

У ГУР розповіли, як діє українське підпілля в окупації

 • 14334 переглядiв