ukenru
u-kiyivskiy-oblasti-okupanti-zavdali-ruynuvan-kozhniy-drugiy-gromadi-kritichni-u-buchanskiy-irpinskiy-ta-gostomelskiy

У Київській області окупанти завдали руйнувань кожній другій громаді. Критичні - у Бучанській, Ірпінській та Гостомельській

 • 132333 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Російські окупанти завдали руйнувань практично кожній другій громаді у Київській області. Критичні руйнування зафіксовано у Бучанській, Ірпінській та Гостомельській громадах. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, пише УНН.

Цитата

“Щодня фіксується від 30 до 40 обстрілів російськими військами житлових масивів та соціальної інфраструктури Київщини. Руйнування зафіксовано у 35 з 69 громад області (50,7%). Критичних руйнувань завдано у Бучанській, Ірпінській, Гостомельській, Бородянській, Макарівській, Великодимерській, Пісківській громад. Загалом більше 550 об’єктів”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що на територіях області, залишених ворогом, є часті випадки замінування території та будівель місцевих мешканців.

Група Сил оборони України продовжує проводити оборонну операцію на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках.

На всіх напрямках російського ворога успішно стримують ЗСУ, на деяких - наші війська здійснюють успішні контратаки.

Небезпечні напрямки:

Населені пункти вздовж Житомирської траси;

Буча – Ворзель – Гостомель;

Немішаєве;

Дмитрівська громада;

Макарівська громада.

На півночі Вишгородського району небезпечними залишаються території деяких населених пунктів Баришівської, Калитнянської, Великодимерської громад.

В Обухівському, Бориспільському, Білоцерківському районах ситуація контрольована та спокійна. Без обстрілів. Сили оборони у підвищеній готовності.

Додамо

На Київщині прикордонники затримали диверсанта, який їздив на велосипеді в районі бойових дій і здобував інформацію.

Українські Національні Новини

Суспільство