u-kiyevi-zasudili-cholovika-yakiy-grabuvav-lyudey-za-dopomogoyu-psikhotropnoyi-rechovini

У Києві засудили чоловіка, який грабував людей за допомогою психотропної речовини

 • 18737 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. У Києві чоловік підсипав людям психотропні речовини і викрадав їх майно. Його засудили до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

"За підтримання публічного обвинувачення Київською місцевою прокуратурою № 10 вироком Шевченківського районного суду міста Києва засуджено зловмисника, який вчиняв розбійні напади на громадян з використанням психотропної речовини (ч.ч. 2, 4 ст. 187 ККУ)", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що протягом жовтня 2019 року обвинувачений здійснив два розбійних напади із використанням психотропної речовини. Так, поруч із станцією метро Хрещатик, обвинувачений познайомився із чоловіком та пригостив його кавою, в яку підсипав психотропну речовину. В результаті потерпілий втратив свідомість та отримав тяжке тілесне ушкодження у вигляді гострого отруєння речовиною психотропної дії. За аналогічних обставин обвинувачений здійснив ще один розбійний напад.

"Користуючись безпорадним станом потерпілих, зловмисник відбирав у жертв гаманці, мобільні телефони, золоті прикраси та інші цінні речі, якими у подальшому розпоряджався на власний розсуд", - йдеться у повідомленні.

За результатами проведених слідчих (розшукових) дій правоохоронцям вдалося встановити та затримати зловмисника.

"Вироком Шевченківського районного суду столиці обвинуваченого визнано винним у вчиненні вказаних злочинів та призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві затримали 30-річного громадянина Азербайджану та 27-річну громадянку України, які підозрюються у вчиненні розбійних нападів із застосуванням психотропних речовин.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У РНБО назвали пріоритети у виробництві зброї

     • 17518 переглядiв

    Білорусь: протестувальники готують всенародний страйк

     • 13189 переглядiв

    ВАКС дослідив 5 томів доказів у справі екснардепа Левуса

     • 9728 переглядiв

    У МОЗ хочуть створити в Україні інститут вакцин

     • 13865 переглядiв