u-gur-rozpovili-yak-rozvidniki-ta-predstavniki-rukhu-oporu-privitali-rashistiv-z-dnem-nezalezhnosti-ta-dnem-prapora

У ГУР розповіли, як українці "привітали" рашистів з Днем Незалежності та Днем прапора

 • 5405081 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. У День Державного прапора України в штабі відділення фсб в Енергодарі, Запорізької області, пролунали вибухи. Було ліквідовано особовий склад окупантів. А у День Незалежності, у місті Кам’янка-Дніпровська, був поранений «заступник голови» окупаційної військово-цивільної адміністрації. Про це розповіли в ГУР МО України, пише УНН.

Деталі

23 серпня в штабі відділення фсб міста Енергодар Запорізької області пролунав вибух під час заходу для особового складу окупаційних військ. Гучно було близько 19.00, у момент найбільшої концентрації рашистів, вказали в ГУР.

Після початку евакуації по паркувальному майданчику поблизу будівлі був нанесений ще один удар, який додатково знищив особовий склад окупантів, а також значно пошкодив розташовані там автомобілі.

На місце події прибули пожежники та карети швидкої допомоги. Тіла вбитих загарбників кількома військовими «Уралами» відвезли у напрямку Мелітополя.

А 24 серпня у місті Кам’янка-Дніпровська Василівського району Запорізької області у межах святкування Дня Незалежності України близько шостої ранку у вікно помешкання «заступника голови» окупаційної військово-цивільної адміністрації, колаборанта олександра реймера завітав український дрон-камікадзе. Пораненого колаборанта евакуювали до лікарні.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Китай з 30 серпня не вимагатиме від туристів тестування на COVID-19

     • 806582 переглядiв