u-gretsiyi-znayshli-18-obvuglenikh-til-pid-chas-lisovikh-pozhezh-na-pivdni-yevropi

У Греції знайшли 18 обвуглених тіл під час лісових пожеж на півдні Європи

 • 843079 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. У вівторок у віддаленому селі на північному сході Греції було знайдено вісімнадцять обгорілих тіл, де кілька днів вирували лісові пожежі. Про це повідомляє Reuters, пише УНН.

Цитата 

Пожежні заявили, що з'ясовують, чи загиблі були мігрантами, адже у цій місцеовсті є популярний маршрут для незаконного перетину кордону до Греції.

«Зважаючи на те, що жодних повідомлень про зникнення або зникнення мешканців з прилеглих районів не надходило, перевіряється можливість того, що це люди, які незаконно в’їхали в країну», – повідомили в пожежній службі.

Деталі 

18 тіл знайшли біля халупи на південь від села Авантас. Навколишній регіон Еврос є популярним маршрутом для мігрантів з Близького Сходу та Азії, які перетинають Туреччину.

У грецькому портовому містечку Александруполіс десятки пацієнтів лікарні були евакуйовані на поромі, а пожежа в підніжжі гори Парніта спричинила густі хмари диму над Афінами.

Зазначається, що у Греції шквальний вітер ускладнив спроби приборкати пожежі. П'ятдесят шість пожежників прибули до Греції з Румунії у вівторок, і Афіни чекали подальшої допомоги з Чехії, Хорватії, Німеччини та Швеції.

Нагадаємо

У Туреччині через лісову пожежу в районі Чанаккале-Кепез рух суден у протоці Чанаккале у напрямку південь-північ тимчасово припинено. Рух перетворений із двох напрямків в один. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Хмельниччині СБУ викрила російського шпигуна

     • 1177177 переглядiв