u-gamburzi-zakrivali-aeroport-cherez-mozhlivu-zagrozu-litaku-z-iranu

У Гамбурзі закривали аеропорт через можливу загрозу літаку з Ірану

 • 512927 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Аеропорт Гамбурга у ФРН понад 2 години був закритий на виліт і посадку через можливу загрозу атаки на літак, який прилетів з Ірану. Про це пише УНН з посиланням на Deutsche Welle.

Деталі

Повідомляється, що в аеропорту Гамбурга через можливу загрозу лайнеру, що прилетів з Тегерану, з 12:40 за місцевим часом припинили посадку і виліт літаків.

Уранці до федеральної поліції надійшов електронний лист, у якому йшлося про загрозу атаки на літак зі столиці Ірану, повідомив представник поліції. Але подробиць не наведено.

Літак із Тегерана приземлився в аеропорту Гамбурга невдовзі після полудня за місцевим часом і його направили на окремий майданчик. Фахівці обшукували літак та багаж. 198 пасажирів і 16 членів екіпажу покинули повітряне судно і проходили контроль в окремій зоні.

Після завершення усіх перевірок близько 15 години аеропорт відновив повноцінну роботу. Про небезпеки, які б були виявлені під час перевірок, не повідомлялося.

Можливі затримки, пасажирам рекомендується перевірити статус рейсу, заявили представники аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: Іран поки що не наважиться на пряме військове зіткнення з Ізраїлем, але будуть підтримувати терористів

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під обстрілами окупантів: лунають вибухи

     • 1036391 переглядiв