ukenru
u-dtp-na-khmelnichchini-zaginula-rodina

У ДТП на Хмельниччині загинула родина

 • 12316 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та легковика сталася у Хмельницькій області. У результаті загинули троє людей, ще одна - травмована. Про це повідомили у секторі комунікації поліції в області, передає УНН.

"У Хмельницькому районі на в'їзді у село Прибузьке сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля IVECO та легкового автомобіля Volkswagen Golf, в результаті якої загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмована", - йдеться в повідомленні.

Як попередньо стало відомо, 36-річний водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з вантажівкою.

"Сам водій Volkswagen, його 35-річна дружина та 4-річна донька загинули на місці події. Ще одна 12-річна дівчинка, яка була пасажиркою цього ж транспортного засобу, госпіталізована до лікарні. Водія та двох пасажирів вантажівки медики оглянули на місці події. Наразі ніхто з них не госпіталізовувався", - зазначили в поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, у результаті ДТП, яка сталася сьогодні у Житомирській області, на трасі Київ - Чоп, загинули 10 людей та ще 10 травмовані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП