u-bukhtakh-sevastopolia-vse-menshe-vorozhykh-korabliv-suputnykovi-znimky

У бухтах Севастополя все менше ворожих кораблів: супутникові знімки

 • 28301 переглядiв

Супутникові знімки свідчать про зменшення присутності російських кораблів у севастопольських бухтах в окупованому Криму. Підводний човен "Ростов-на-Дону", який був пошкоджений українськими силами минулого року, залишається в сухому доці.

У Севастопольських бухтах тимчасово окупованого Криму стає все менше російських кораблів. Станом на 15 січня причал фрегатів майже порожній, субмарина "Ростов-на-Дону" все ще в сухому доці. Супутникові фото опублікував у соцмережі X OSINT-дослідник MT Anderson, повідомляє УНН

15 січня 2024 року. З кожним разом ми бачимо все менше і менше ( кораблів-ред). Підводний човен виглядає порожнім після візиту минулого тижня Alrosa 877V (щоправда, хмарно, тож не впевнений на 100%)

- підписав фото дослідник MT Anderson.

Він зазначив, що причал фрегатів також майже порожній (присутні судна класу "Кривак", " Александрит " і "Гриша"

Також субмарина "Ростов-на-Дону", пошкоджена українськими військовими 13 вересня минулого року, досі перебуває в сухому доц

"Ростов-на-Дону все ще в сухому доці і кілька "Ропух", деякі в робочому стані, деякі ні. "Іван Хурс" також повернувся до Південної бухти", - вказав дослідник.

Нагадаємо

Представник ГУР МОУ Андрій Юсов у коментарі УНН повідомив, що у тимчасово окупованому Севастополі у ніч на середу, 13 вересня, було пошкоджено російський великий десантний корабель та підводний човен.

У міноборони росії тоді заявляли, що зазнав ударів судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у місті Севастополі. Як наслідок — отримали пошкодження дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону" і великий десантний корабель "Мінськ".

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Tinder йде з білорусі

     • 24755 переглядiв

    Збиття ворожих А-50 та Іл-22: ISW проаналізував версії росіян

     • 124983 переглядiв

    У Києві вранці горіла маршрутка, постраждалих немає

     • 128597 переглядiв

    Внаслідок ворожої атаки БПЛА на Запоріжжя поранено жінку

     • 120905 переглядiв