u-botanichnomu-sadu-v-tsentri-kiyeva-z-nozhem-napali-na-viyskovogo-prichetnikh-rozshukuyut-politsiya

У ботанічному саду в центрі Києва з ножем напали на військового, причетних розшукують - поліція

 • 395276 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. У центрі столиці, на території ботанічного саду, стався напад з ножем на військовослужбовця, правоохоронці розшукують зловмисників, повідомили у ГУНП у Києві, пише УНН.

Деталі

Вчора, близько 22:00, поліція отримала повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській виявлено військовослужбовця з ножовим пораненням. Медики негайно госпіталізували потерпілого.

"Потерпілого з місця події госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітини", - ідеться у повідомленні.

Правоохоронці провели огляд місця події. "Попередньо встановлено, що чоловік йшов територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та нанесли три ножові поранення", - розповіли у поліції.

Причетних осіб розшукують. Правоохоронці, зокрема, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження та опитують імовірних свідків.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Свідків просять відгукнутися, звернувшись до поліції.

Нагадаємо

На Черкащині чоловік сокирою вдарив поліцейського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Олена Зеленська провела зустріч із представниками Google

     • 258083 переглядiв