ukenru
u-bilsh-nizh-polovini-zhiteliv-truschob-mumbayi-viyavleni-antitila-do-covid-19

У більш ніж половини жителів трущоб Мумбаї виявлені антитіла до COVID-19

 • 13336 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. У нетрях Мумбаї виявили один з найвищих рівнів колективного імунітету до COVID-19 - майже 60%. Про це свідчать результати дослідження проведеного муніципалітетом міста, урядовим дослідницьким центром Niti Aayog та Інститутом фундаментальних досліджень Tata, передає УНН з посиланням на ВВС.

"Більше половини жителів трущоб в трьох районах комерційної столиці Індії, Мумбаї, дали позитивний результат на антитіла до коронавірусe", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Івано-Франківську озвучили результати ІФА-тестування: імунітет мають 28%

Результати отримані в ході вибіркового тестування близько 7 тис. людей в трьох густонаселених районах на початку липня.

Було встановлено, що 57% людей, які пройшли тестування в районах нетрів Чембур, Матунга і Дахісар, піддавалися впливу нового коронавірусу.

У цих трьох районах, розташованих в західній, східній і центральній частинах міста, проживає близько 1,5 мільйона людей.

При цьому тільки 16% людей, що живуть за межами трущоб в тих же районах, виявилися імунними до цієї ж інфекції (COVID-19 - ред).

Як повідомляв УНН, близько 40% жителів Стокгольма можуть мати імунітет до COVID-19.

В Україні тим часом, раніше було анонсовано масове ІФА-тестування населення. Однак, сьогодні офіційні дані з регіонів свідчать про мізерному охопленні тестами навіть медиків, не кажучи вже про інших категоріях громадян.

Українські Національні Новини

Новини Світу