u-bilorusi-pid-gomelem-prorvalo-dambu-ryatuvalnikam-dovelosya-evakuyuvati-lyudey

У білорусі під гомелем прорвало дамбу: рятувальникам довелося евакуювати людей

 • 1438103 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. У білорусі під гомелем прорвало дамбу, вода піднялася до рівня вікон у будинках. Місцевим рятувальникам довелося організувати евакуацію людей, інформує УНН з посиланням на euroradio.fm.

Деталі

Повідомляється, що виклик надійшов рятувальникам близько 4-ї години ранку з дачного селища Расинка-2. Люди скаржилися на те, що їх будинки затопило, МНС допомогли людям залишити їх помешкання та забрали домашніх тварин.

Крім цього, як пише видання, у гомелі також були підтоплені будинки. Станом на неділю, 9 квітня, рівень води в Сожі досяг 6,3 метра, що лише на 20 сантиметрів менше за повінь 2013 року. У Центральному районі обласного центру вода затопила набережну. Комунальникам довелося прибрати лавки з набережної. В одному з мікрорайонів гомеля через повінь пошкоджено водопровід, пише видання.

Журналісти нагадують, що через складну паводкову ситуацію страждають і інші регіони гомельської області. Зокрема, у Жлобинському районі введено режим підвищеної готовності, місцева влада підготувала тимчасовий пункт прийому громадян, який зможе вмістити понад 100 осіб.

Нагадаємо

У французькому місті Марсель обвалився чотириповерховий житловий будинок.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Далай-ламу розкритикували за поцілунок із маленьким хлопчиком

     • 940578 переглядiв

    Трамп закликав "позбутися Байдена"

     • 914317 переглядiв

    Як COVID відкрив "золоту еру" вакцин - аналізують спеціалісти

     • 1559662 переглядiв