tspd-pri-rnbo-oprilyudniv-dobirku-novikh-feykiv-ta-manipulyatsiy-vid-rosiyi-38

ЦПД при РНБО оприлюднив добірку нових фейків та маніпуляцій від росії

 • 108691 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що продукував ворог протягом 20 липня, передає УНН.

Деталі

Список фейків, маніпуляцій та дезінформації:

· В МО рф заявили, що "у міській лікарні м.Костянтинівка націоналісти обладнали опорні пункти, на прилеглій території розміщено артилерію, у приміщеннях медзакладу неонацисти під приводом забезпечення безпеки утримують персонал та пацієнтів, використовуючи їх як "живий щит". Це - дезінформація!

· Глава МЗС рф с.лавров заявив: "озброюючи Україну, США та Великобританія хочуть зіштовхнути росію з Європою, в той час як Україні не дозволять вести переговори з рф, її утримують від будь-яких конструктивних кроків". Це - дезінформація!

· президент рф в.путін заявив: "Захід посів провідні позиції у світі за рахунок пограбування інших народів і зараз не може запропонувати свою модель майбутнього, [тому] у світовій історії настає нова епоха, коли високу динаміку зростання можуть показати лише справді суверенні держави". Це - дезінформація!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступ-2022: у соцмережах з’явилися фейкові акаунти Міносвіти

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві лунають вибухи

     • 160413 переглядiв

    Байден анонсував телефонні перемовини з Сі Цзіньпіном

     • 150461 переглядiв

    ЗСУ знищили понад 100 російських окупантів

     • 144549 переглядiв