tsns-rosiyani-imituyut-budivnitstvo-oboronnikh-sporud-na-kurschini

ЦНС: росіяни імітують будівництво оборонних споруд на Курщині

 • 94402 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. У Курської області РФ на ділянці біля держкордону з Україною ведеться імітація зведення укріплень та спорудження опорних пунктів із військовою технікою та живою силою. Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС), передає УНН.

Деталі

Зокрема було зафіксовано нові факти розкрадання російськими чиновниками коштів, виділених на дані оборонні споруди у регіоні, а саме ділянки вздовж кордону із Сумською областю України.

Цитата

"Маємо факти розкрадання на оборонних спорудах Курської області, яке влаштовує і корумпованого місцевого губернатора і ЗСУ", - зазначають у Центрі.

У публікації наводяться відповідні знімки та матеріали аеророзвідки. Вони вказують, що "практично всі опорні пункти стоять без особового складу та техніки, а більшість уже заросла чагарниками".

Також у ЦНС звернули увагу, що бійці Курської повстанської армії продовжують допомагати Силам Оборони України виявляти місця дислокацій противника у цьому регіоні.

За даними ресурсу, практично весь особовий склад російських військових був передислокований в Україну на Запоріжжя та Донбас, де "планово знищується в ході контрнаступу ЗСУ на півдні та сході".

"Водночас російська верхівка успішно "засвоює" кошти рядових громадян імперії, й таке положення речей нас влаштовує", - додають у Центрі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні стався землетрус

     • 891106 переглядiв

    Одеські гвардійці знищили на Дніпрі човен з окупантами

     • 139345 переглядiв

    В України немає ілюзій щодо «війни на виснаження» – Подоляк

     • 1021686 переглядiв