ukenru
tsini-na-gaz-dlya-naselennya-znizheni-na-7-orzhel

Ціни на газ для населення знижені на 7% - Оржель

 • 14097 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Ціни на газ для населення знижені на 7% від ціни попереднього кварталу 2019 року. Про це заявив на брифінгу щодо змін у сфері енергетики і екології міністр енергетики та навколишнього середовища Олексій Оржель, передає кореспондент УНН.

“Навіть в умовах зупинки транспортування, навіть в умовах, коли ми працюємо в досить критичній ситуації, як технологічного характеру, так і фінансового характеру, уряд захищає людей від коливань ціни на газ взимку. Ті запаси, що в нас є в газосховищах, та підготовка по іншим паливам дозволяє нам запропонувати так звану страхову ціну. Ціну, яка навіть менша, ніж ціна у попередньому кварталі 2019 року — 7% різниця ціни квартал до кварталу”, — зазначив Оржель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна наростила добовий відбір газу з ПСГ до 67 млн куб. м

Нагадаємо, з листопада 2018 року ціна на газ для населення зросла до 8550 грн за тис. куб. м, з травня її почали зменшувати. Нафтогаз встановив ціну на газ для населення у листопаді у 4899,00 грн за тисячу кубометрів.

Раніше УНН повідомляв, Кабінет міністрів працює над тим, щоб знизити вартість енергоносіїв для унеможливлення підвищення тарифів на послуги житлово-комунального господарства в регіонах.

Українські Національні Новини

Політика