troye-morpikhiv-ssha-zaginuli-20-poraneno-v-aviakatastrofi-v-avstraliyi-pid-chas-navchan

Троє морпіхів США загинули, 20 поранено в авіакатастрофі в Австралії під час навчань

 • 665997 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Авіасудно Корпусу морської піхоти США розбилося в неділю на острові на півночі Австралії під час багатонаціональних навчань, внаслідок чого троє американських морських піхотинців загинули та 20 отримали поранення, з посиланням на офіційних осіб повідомляє AP, пише УНН.

Деталі

Було підтверджено, що троє з морпіхів загинули на острові Мелвілл, а п'ятеро з 23, що перебували на борту, були доставлені у тяжкому стані за 80 кілометрів до материкового міста Дарвін для лікування в лікарні після того, як конвертоплан Bell Boeing V-22 Osprey розбився близько 9:30 за місцевим часом, ідеться у заяві морської піхоти.

Як вказано у заяві, причина авіакатастрофи розслідується.

За словами комісара поліції Північної території Австралії Майкла Мерфі, для повернення з віддаленого місця разом з рештою поранених було задіяно гелікоптери та літаки.

Прем'єр-міністр Австралії Ентоні Албенізі заявив, що в аварії під час навчань Predators Run, у яких беруть участь військові Сполучених Штатів, Австралії, Індонезії, Філіппін і Східного Тимору, постраждали лише американці.

Доповнення

Це сталося через місяць після того, як вертоліт MRH90 впав в океан біля островів групи Вітсандей з чотирма військовослужбовцями на борту.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Боррель: санкції проти росії працюють

     • 2205955 переглядiв

    У небі над Запорізькою областю уночі знищили два "шахеди"

     • 438199 переглядiв

    Дюбуа оскаржуватиме результат бою проти Усика

     • 1208697 переглядiв