ukenru
tri-nardepa-poprosili-sud-vidpustiti-na-poruki-o-yefremova

Три нардепи попросили суд відпустити на поруки О.Єфремова

 • 13886 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Народні депутати України від "Опозиційного блоку" подали клопотання до Печерського районного суду Києва з проханням застосувати до екс-нардепа від Партії регіонів Олександра Єфремова запобіжний захід у вигляді особистої поруки, передає кореспондент УНН.

До суду прийшли народні депутати від "Опозиційного блоку" - Юрій Мороко, Сергій Ларін та Юрій Мірошниченко, які попросили суд відпустити О.Єфремова на поруки.

При цому Ю.Мірошниченко повідомив, що й інші народні депутати підписалися під такими клопотаннями, але не змогли прибути на судове засідання.

Як повідомляв УНН, Генеральна прокуратура України закрила кримінальне провадження проти колишнього народного депутата України Володимира Медяника у зв’язку з тим, що не встановлені достатні докази для доведення його винуватості у суді.

В.Медяника підозрювали у скоєнні умисних дій з метою зміни меж території України в порушенні Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків і в скоєнні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації “ЛНР”.

Українські Національні Новини

Політика