ukenru
titushku-yakiy-provokuvav-aktivistiv-zakopizkogo-maydanu-ogolosili-u-rozshuk

"Тітушку", який провокував активістів запорізького Майдану оголосили у розшук

 • 7957 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 18 грудня. УНН. Запорізька прокуратура встановила особу та оголосила у розшук "тітушку", який провокував учасників акції протесту під ЗОДА 26 січня 2014 року. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області, передає УНН.

У ході розслідування, слідчий прокуратури встановив, що вищезгаданий "тітушка" виявився колишнім працівником одного із спеціальних підрозділів органів внутрішніх справ. Він був причетний у масових заворушеннях, спрямованих на насильницький розгін учасників акції протесту, яка мала місце 26 січня 2014 року біля приміщення Запорізької обласної державної адміністрації.

"Ураховуючи достатність та беззаперечність зібраних в ході розслідування доказів, 14.12.2017 вказаному правоохоронцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 294 КК України (масові заворушення)", - повідомили у прокуратурі.

Проте, у зв'язку з тим, що підозрюваний переховується від правоохоронців, прокуратурою області його оголошено у розшук. З цих же підстав до суду готується клопотання про обрання підозрюваній особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, вищий спецсуд залишив без змін вирок екс-голові Запорізької облради за розгін Майдану.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП