ukenru
tisyachi-prokhachiv-pritulku-povernulisya-do-nimechchini-pislya-deportatsiyi

Тисячі прохачів притулку повернулися до Німеччини після депортації

 • 10792 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Тисячі прохачів притулку, які проживають у ФРН, були раніше депортовані або добровільно залишили країну, але повернулися і знову просять притулку. Про це повідомляє УНН з посиланням на Welt am Sonntag і DW.

Зокрема, станом на 30 жовтня в Німеччині перебували 4916 прохачів притулку, які з 2012 року вже двічі потрапляли до країни, потім були депортовані чи виїхали добровільно, але повернулися й подали заявку на притулок утретє. Учетверте намагаються здобути притулок 1023 прохачі, які перебувають у ФРН, а 294 особи подали заявку на притулок вже п'ять або більше разів.

Утім, це лише невелика частина від загальної кількості заявок. Згідно з даними німецького статистичного відмоства, у період з 2010 по 2018 рік у пошуку притулку до ФРН прибули 1,78 мільйона осіб.

Кілька тижнів тому міністр внутрішніх справ Німеччини Горст Зеегофер анонсував законопроєкт, котрий уможливить утримання у в'язницях іноземців із забороною на повторний в'їзд протягом терміну розгляду заявки на притулок.

Нагадаємо, на Харківщині викрили прикордонників та митників на сприянні нелегальній міграції до РФ.

Українські Національні Новини

Новини Світу