tesla-pidozryuye-dvokh-kolishnikh-pratsivnikiv-u-masshtabnomu-zlivi-danikh

Tesla підозрює двох колишніх працівників у масштабному “зливі” даних

 • 760238 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Двоє колишніх співробітників Tesla стояли за витоком даних, який скомпрометував особисту інформацію понад 75 000 людей, включаючи персонал. Про це заявив виробник електромобілів у правовому звіті, пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

Дані, викриті в результаті злому, просочилися до німецького ЗМІ Handelsblatt, повідомив Стівен Елентух, офіцер з питань конфіденційності даних Tesla, у поданні до офісу генерального прокурора штату Мен.

Handelsblatt повідомила автовиробнику, що вона отримала конфіденційну інформацію, яка включала ідентифікаційну інформацію, як-от ім’я, адреса, номер телефону та номери соціального страхування, йдеться у заяві Tesla від 18 серпня.

У той час Tesla ідентифікувала співробітників, які “злили” дані, подала на них позови та вилучила їхні пристрої, повідомила компанія.

Компанії в Сполучених Штатах зобов’язані повідомляти владі про порушення даних у певному масштабі, і законодавство залежить від штату.

Раніше 

У квітня стало відомо, що групи співробітників Tesla через внутрішні системи обміну ділились інформацією про клієнтів, включаючи відео та зображення, записані за допомогою автомобільних камер.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У москві знову режим "Килим": закрито аеропорти

     • 1007440 переглядiв

    КНДР запустить супутник над Жовтим морем

     • 605429 переглядiв

    У Запоріжжі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 3700588 переглядiв

    Швейцарія розслідує спробу продажу танків для України - Bloomberg

     • 2285375 переглядiв