ukenru
taktika-zalyakuvannya-yaka-lishe-rozizlila-ukrayintsiv-danilov-pro-nedilni-raketni-udari

Тактика залякування, запозичена у нацистів: Данілов про недільні ракетні удари

 • 189744 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Секретар РНБО Олексій Данілов порівняв ракетні удари російських окупантів по містах України 26 червня з нацистською тактикою залякування та заявив, що українці не злякалися і хочуть помсти. Про це повідомляє УНН із посиланням на Facebook-сторінку Данілова.

Деталі

"Недільні ракетні обстріли Києва, Черкас та інших регіонів України – це тактика залякування, запозичена росіянами у нацистів часів Другої світової війни. У 1940 році Люфтваффе почали масове бомбардування Лондона з метою зламати опір британців, підірвати їх бойовий дух, але це призвело до прямо протилежного ефекту – бомбардування згуртувало й розізлило", – написав Данілов.

Він зазначив, що українці не злякалися ракетних ударів, а розізлилися і хочуть помсти. Данілов додав, що українські ракети знайдуть свої високоточні цілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський прокоментував ворожий обстріл Києва

Нагадаємо

Вранці 26 червня російські окупанти завдали ракетного удару по житловому будинку Шевченківського району Києва –загинув один чоловік. Окрім того, шестеро осіб дістали поранення, чотирьох з них госпіталізували.

Українські Національні Новини

Суспільство