sybiha-proviv-pershu-telefonnu-rozmovu-z-hlavamy-mzs-estonii-ta-finliandii

Сибіга провів першу телефонну розмову з главами МЗС Естонії та Фінляндії

 • 27641 переглядiв

Новий міністр закордонних справ України Андрій Сибіга обговорив співпрацю в сфері оборони з колегами з Естонії та Фінляндії. Дипломати наголосили на важливості захисту українців від російських повітряних атак.

У п'ятницю, 6 вересня, новопризначений міністр закордонних справ Андрій Сибіга провів першу телефонну розмову з міністром закордонних справ Естонії Маргусом Цахкною та міністеркою закордонних справ Фінляндії Еліною Валтонен. Про це пише УНН з посиланням на допис Сибіги в X.

Деталі

Під час телефонної розмови дипломати акцентували насамперед на співпраці у сфері оборони.

Мені було приємно поспілкуватися з двома близькими друзями України, Маргусом Цахкною та Еліною Валтонен. Україна високо цінує партнерство з Естонією та Фінляндією. Ми обговорили важливість нашої співпраці в сфері оборони, необхідність прийняття сильних рішень для захисту українців від російського повітряного терору

 - розповів Сибіга. 

Нагадаємо

Новопризначений голова МЗС України Андрій Сибіга провів телефонну розмову з міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським. Ця розмова для Сібиги стала першою на посаді очільника дипломатичного відомства.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський прибув до Італії: що у програмі візиту

     • 15867 переглядiв

    В Україні не планують вимикати світло 7 вересня - ДТЕК

     • 22928 переглядiв