sumschinu-vorog-z-nochi-dvichi-obstrilyav-z-minometiv

Сумщину ворог з ночі двічі обстріляв з мінометів

 • 501600 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Російські війська з ночі обстріляли Сумську область з мінометів два рази. Про це повідомили в Сумській ОВА у середу, пише УНН.

Цитата

"Уночі та вранці росіяни здійснили 2 мінометних обстріли. Зафіксовано 10 вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська (3 вибухи) та Середино-Будська (7 вибухів) громади", - вказали в ОВА у Telegram.

Деталі

За даними ОК "Північ", російські загарбники продовжують обстрілювати прикордонні території Чернігівської та Сумської областей. Всього протягом доби нараховано 11 обстрілів (77 вибухів) із різних видів озброєння.

Зокрема, минулої доби у Чернігівській області Семенівську громаду ворог обстріляв, імовірно, з мінометів, СПГ, підствольного гранатомета і застосував, імовірно, некеровану авіаційну ракету, у Сновській та Городнянській громаді ворожі обстріли були, імовірно, з мінометів. У Сумській області у Шосткинському районі фіксували ворожі обстріли, імовірно, з мінометів та ствольної артилерії. Інформація про загиблих або поранених серед місцевого населення не зафіксована.

Нагадаємо

Окупанти протягом вівторка атакували прикордоння Сумщини 15 разів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщину ворог з ночі двічі обстріляв з мінометів

     • 501600 переглядiв

    Голова Євроради Мішель бачить Україну в ЄС у 2030 році

     • 642619 переглядiв

    У Кривому Розі пролунали вибухи - Вілкул

     • 1175908 переглядiв