suddi-tandiru-yakiy-zbiv-natsgvardiytsya-prodovzhili-zapobizhniy-zakhid-na-dva-misyatsi

Судді Тандиру, який збив нацгвардійця, продовжили запобіжний захід на два місяці

 • 392085 переглядiв

Деталі

Святошинський районний суд Києва продовжив запобіжний захід судді Олексію Тандиру. Підозрюваний перебуватиме під вартою до 4 листопада без права на заставу.

Доповнення 

5 серпня розпочалося підготовче засідання у справі про смертельну ДТП за участі колишнього голови Макарівського районного суду Київщини Олексія Тандира. Суд не задовольнив жодного з клопотань захисту, зокрема про відвід судді.

Нагадаємо

26 травня близько півночі голова Макарівського райсуду Олексій Тандир на автомобілі «Лексус», рухаючись по проспекту Берестейському, на смерть збив 23-річного військовослужбовця Національної гвардії.

Київська міська прокуратура повідомила УНН, що розпочала розслідування за ч. 3 статті 286-1 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що призвело до смерті потерпілого).

Вища рада правосуддя на засіданні 27 травня задовольнила подання заступника генерального прокурора про надання згоди на утримання під вартою судді. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі