sud-zaareshtuvav-drugogo-pidozryuvanogo-v-pidkupi-timoshenka

Суд заарештував другого підозрюваного в підкупі Тимошенка

 • 9372 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід другому підозрюваному у підкупі кандидата в президенти України на виборах-2019 Юрія Тимошенка. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган у Twitter, передає УНН.

"Другому підозрюваному у спробі підкупу кандидата в президенти Украіни - Іщенку О.А. - рішенням Печерського райсуду м. Києва обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 4 млн грн", - написала вона. 

Як повідомляв УНН, Печерський районий суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою підозрюваному Костанчуку Т.Д, який намагався підкупити кандидата в президенти України з правом внесення застави в розмірі 4 млн грн.

Як повідомляв УНН, зловмисниками, які намагались підкупити кандидата в президенти Юрія Тимошенка, виявились голова “Партії захисників України” Тарас Костанчук та Олександр Іщенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ вважає, що підкуп кандидата в президенти замовив Дубіль

Нагадаємо, правоохоронці затримали двох осіб, які намагалася вручити долари в еквіваленті 5 млн грн кандидату в президенти Юрію Тимошенку за відмову балотуватися.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Суд заарештував другого підозрюваного в підкупі Тимошенка

     • 9372 переглядiв

    Внаслідок ДТП на Київщині загинуло п'ятеро осіб

     • 16798 переглядiв

    Пенсії вдалося підняти майже 9 мільйонам пенсіонерів - Рева

     • 29151 переглядiв

    Суд заарештував підозрюваного в підкупі Тимошенка

     • 17114 переглядiв