sud-skasuvav-nezakonnu-reyestratsiyu-prav-na-gidrosporudu-na-obolonskiy-naberezhniy-u-kiyevi

Суд скасував незаконну реєстрацію прав на гідроспоруду на Оболонській набережній у Києві

 • 1227747 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Київська міська прокуратура повідомила, що через суд скасувала незаконну реєстрацію речових прав на гідротехнічну споруду площею понад чотири тисячі квадратних метрів на Оболонській набережній у столиці, пише УНН.

Цитата

"Вказана гідротехнічна споруда розташована уздовж парку "Наталка", на півострові "Собаче Гирло", на острові "Оболонський" та в межах прибережних смуг інших водних об’єктів у столиці. Прокуратура виявила факти незаконної реєстрації за фізичною особою та комерційною організацією речових прав на цю споруду, яка в силу закону може бути набута виключно Київською міською радою", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Щоб поновити права територіальної громади прокуратура звернулась до Оболонського районного суду Києва із позовною заявою про скасування державної реєстрації речових прав на вказане майно за фізичною та юридичною особами. Рішенням суду позов прокурора задоволено і виконано - незаконну реєстрацію права власності на майно скасували.

Зазначається, що наразі виконано чотири аналогічних судових рішення за позовами органів прокуратури, скасовано незаконні реєстрації та припинено майнові права на гідротехнічні споруди загальною площею майже вісім тисяч квадратних метри.

Нагадаємо

Керівництво КО “Київмедспецтранс” та директорів низки підприємств запідозрили у розкраданні 12, 6 млн грн на каретах “швидких”.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У столиці Грузії завтра розгорнуть 32-метровий прапор України

     • 638252 переглядiв