ukenru
sud-pozbaviv-voli-cholovika-za-vbivstvo-matrosa-vms

Суд позбавив волі чоловіка за вбивство матроса ВМС

 • 7839 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Суд визнав винним чоловіка у вбивстві з необережності матроса Віськово-Морських сил України та засудив його до позбавлення волі на строк до чотирьох років. Про це повідомила прес-служба прокуратури Одеської області, передає УНН.

"Судом 42-річного чоловіка визнано винним у неумисному вбивстві матроса Військово-Морських Сил України, що сталося у серпні минулого року у с. Єгорівка. Його засуджено до 4 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Прокурори Роздільнянської місцевої прокуратури підтримували публічне обвинувачення у суді стосовно підозрюваного у скоєнні вбивства з необережності - ч. 1 ст. 119 КК України.

Обвинувачений своєї провини не визнавав. Однак суд надав правову оцінку зібраним під час досудового розслідування доказам, а саме свідченням потерпілої, свідків, допитаним у судовому засіданні, висновкам експертиз та іншим.

Нагадаємо, матроса ВМС ЗСУ знайшли мертвим у с. Єгорівка Одеської області 11 серпня 2017 року. У вбивстві підозрювався колишній співробітник органів МВС. 29 вересня підозрюваного взяли під варту

Українські Національні Новини

Кримінал та НП